Hvis du tror at undervannsverdenen er et stille sted, tar du jammen feil!
I denne verdenen er alle beboerne musikkelskere, og har en rolle å spille i orkesteret. Men en dag er det en forkjølet hval som slipper ut en slik gigantisk nys under en av konsertene at det fører til en stor storm. Alle instrumentene er spredt utover havet. Nå er en stor leteaksjon på gang som vil føre til uventede møter og vakre vennskap …

Spillene vil la barna dine:

Og sist men ikke minst, starte med 5 mini-aktiviteter for å lære dem å trykke, gli, flytte, osv.

ET PEDAGOGISK PROSJEKT:

«James’ utrolige eventyr» er et spill som er utviklet i samarbeid med 12 spesialister innen barnepedagogikk (lærere, psykologer, barnepsykiatere, osv.). Sammen har vi utviklet spesifikke funksjoner som er tilpasset de spesielle behovene til yngre barn:

  • 4 vanskelighetsnivåer som tilpasses barnets individuelle evner
  • Et intelligent og diskret hjelpeverktøy som kontinuerlig oppmuntrer fremgangen til barnet ditt
  •  Resultatene til hvert spill er lagret for å motivere barna til å gå gradvis videre
100 % trygt for barn:ingen reklame, ingen eksterne lenker, ingen kjøp i appen

 

Om Chaudron Magique:

  • Som forelder til to små barn er jeg 100 % engasjert for å gi barna våre den beste mulige opplæringen for å hjelpe dem med fremgang i livet i deres eget tempo. Hvis du deler denne lidenskapen, og det er jeg sikker på at du gjør, kan Chaudron Magique hjelpe deg effektivt på veien videre.
  • Vi forsøker å gi liv til opplæringen gjennom våre barnevennlige spill-apper. Hos Chaudron Magique bryr vi oss ikke bare lidenskapelig om gøyale spill, men vi har stor tro på at de må inkludere pedagogisk innhold for å være meningsfulle for både barn og foreldre.
  • For å sikre at våre spill er helt på linje med barns pedagogiske behov, arbeider vi i tett samarbeid med lærere, barnepsykiatere og -psykologer, og også logopeder, som gir oss verdifull innsikt basert på deres egne erfaringer og kunnskap. Dette er etter vårt syn nøkkelen til den kontinuerlige suksessen til spillet vårt (i flere uker blant de Topp 10 pedagogiske appene i Frankrike).
  •  Som en sidebemerkning er vi glade for å kunne fortelle deg at spillet vårt «James’ utrolige eventyr» til og med brukes av logopeder i deres behandlinger, noe som oppmuntrer oss med å fortsette arbeidet videre.